OMOGUĆUJE


ISTARSKI I LIČKI SENDVIČ

Osam novih recepata s originalnim i inovativnim namirnicama iz šest regija, od paškog sira, srdela i inćuna do ličkog škripavca i novog slavonskog pršuta Dobro. Danas donosimo recepte za istarski i lički #dobrosendvič. Donosimo recept!

OBJAVLJENO: 10.07.2017.
DALMATINSKI SENDVIČ

Projekt originalnih hrvatskih sendviča u prvome redu mora odraziti raznolikost naših regija. Dalmatinski je sendvič posebno zanimljiv slučaj. On slijedi uzore brojnih mediteranskih malih zalogaja, slasnih tapasa, bruschetta, pintxosa i sličnih inačica sendviča. Donosimo recept!

OBJAVLJENO: 27.06.2017.
SLAVONSKI SENDVIČ

Što bi to trebao biti slavonski sendvič? S tim se intrigantnim pitanjem susreo naš ekspertni tim koji je dizajnirao Prvi hrvatski sendviči. Tri velika kuhara - Andrej Barbieri, Jeffrey Vella i Marko Palfi - koji su prihvatili izazov okupili su se u wine and bites Sherry’s, na par koraka od tržnice na Britanskom trgu u kojem se ne osjeća gužva, pa čak ni tutanj tramvaja. Donosimo recept!

OBJAVLJENO: 20.06.2017.
MEĐIMURSKI SENDVIČ

Prvi puta u Hrvatskoj tim vrhunskih kuhara – Andrei Barbieri, Marko Palfi I Jeffrey Vella - dizajnirao je #dobrosendviče, osam novih recepata s originalnim i inovativnim namirnicama iz šest regija, od paškog sira, srdela i inćuna, do ličkog škripavca i novog slavonskog pršuta “Dobro”. Donosimo prvi recept!

OBJAVLJENO: 13.06.2017.
ZAGORSKI SENDVIČ

Prvi puta u Hrvatskoj tim vrhunskih kuhara – Andrei Barbieri, Marko Palfi I Jeffrey Vella - dizajnirao je #dobrosendviče, osam novih recepata s originalnim i inovativnim namirnicama iz šest regija, od paškog sira, srdela i inćuna, do ličkog škripavca i novog slavonskog pršuta “Dobro”. Donosimo drugi recept!

OBJAVLJENO: 13.06.2017.

Žito grupa, vodeća poljoprivredna i prehrambena industrija u Slavoniji, lansirala je novi brend trajnih mesnih proizvoda DOBRO. Žele potaknuti novi početak u Slavoniji, nova radna mjesta i poslovne prilike, vjerujući u viziju dobre Hrvatske. "Na vlastitim poljima sami uzgajamo zrno kojim hranimo generacije domaće slavonske svinje. Prema svjetskoj recepturi, najsuvremenijom tehnologijom stvaramo DOBRO. Želimo svojim primjerom potaknuti ljude da čak i kad je to teži put, uvijek biraju dobro.Vjerujemo u Slavoniju i Hrvatsku sastavljenu od dobrog."Prilog je napravljen u produkciji Native Ad Studija Hanza Medije i Žito grupe Osijek u skladu s najvišim profesionalnim standardima Jutarnjeg

Copyright © Native Ad Studio HANZA MEDIA 2017.