Osam novih recepata s originalnim i inovativnim namirnicama iz šest regija, od paškog sira, srdela i inćuna do ličkog škripavca i novog slavonskog pršuta Dobro. Danas donosimo recepte za istarski i lički #dobrosendvič. Donosimo recept!
Projekt originalnih hrvatskih sendviča u prvome redu mora odraziti raznolikost naših regija. Dalmatinski je sendvič posebno zanimljiv slučaj. On slijedi uzore brojnih mediteranskih malih zalogaja, slasnih tapasa, bruschetta, pintxosa i sličnih inačica sendviča. Donosimo recept!
Što bi to trebao biti slavonski sendvič? S tim se intrigantnim pitanjem susreo naš ekspertni tim koji je dizajnirao Prvi hrvatski sendviči. Tri velika kuhara - Andrej Barbieri, Jeffrey Vella i Marko Palfi - koji su prihvatili izazov okupili su se u wine and bites Sherry’s, na par koraka od tržnice na Britanskom trgu u kojem se ne osjeća gužva, pa čak ni tutanj tramvaja. Donosimo recept!
Prvi puta u Hrvatskoj tim vrhunskih kuhara – Andrei Barbieri, Marko Palfi I Jeffrey Vella - dizajnirao je #dobrosendviče, osam novih recepata s originalnim i inovativnim namirnicama iz šest regija, od paškog sira, srdela i inćuna, do ličkog škripavca i novog slavonskog pršuta “Dobro”. Donosimo prvi recept!
Prvi puta u Hrvatskoj tim vrhunskih kuhara – Andrei Barbieri, Marko Palfi I Jeffrey Vella - dizajnirao je #dobrosendviče, osam novih recepata s originalnim i inovativnim namirnicama iz šest regija, od paškog sira, srdela i inćuna, do ličkog škripavca i novog slavonskog pršuta “Dobro”. Donosimo drugi recept!